50% Complet

Felicitări pentru decizia de a Diminua Efectele Diabetului cu Aceste Metode Naturale Vechi, deloc Invazive şi Implementate cu Succes de Diabetologi din Întreaga Lume

Comandă astăzi ghidul Diabetul și Insulina – Regimul Perfect, Remedii Naturiste și Metode Homeopate Demonstrate Clinic şi primeşti GRATUIT un USB Stick cu 2 cărţi electronice indispensabile pentru un corp sănătos şi un trai confortabil:

  • CARTEA BONUS #1 – Reţete Culinare Delicioase pentru Diabeticii Gurmanzi: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise pentru diabeticii gurmanzi și pofticioși. Cu ajutorul rețetelor din acest ghid reuşeşti să-ţi reglezi cantitatea de glucoză din sânge și hormonii secretați de pancreas, şi în acelaşi timp să-ți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…
  • CARTEA BONUS #2 – Ce Trebuie să știi despre Legătura Mortală dintre Diabet şi Colesterol: Ştiai că diabetul poate fi eliminat din corp prin metode naturiste, sigure, rapide şi care înlocuiesc complet hormonii secretați de pancreas? Descoperă secretele nespuse ale diabetului şi ce legătura au acestea cu colesterolul…

*cele două cărți bonus vin în format electronic pe suport USB stick și pe email.

Nu plăteşti nimic în avans! Preţul coletului este de 89 lei la care se adaugă 18 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid Cargus. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Completează acum formularul de mai jos şi comandă ghidul Diabetul și Insulina – Regim Perfect, Remedii Naturiste și Metode Homeopate Demonstrate Clinic:

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER

Eforturile întregii echipe DrDiabet.ro fac să ajungă la dvs informaţii cât mai preţioase şi corecte, sub forma de articole sau cărţi. Însă acestea nu doresc să înlocuiască în nici un fel consultarea unui medic specialist. Nu îţi putem garanta vindecarea unei afecţiuni sau obţinerea anumitor rezultate de orice fel. Rezultatele diferă de la o persoană la alta, şi totul depinde numai de tine.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Diabetul și Insulina – Regim Perfect, Remedii Naturiste și Metode Homeopate Demonstrate Clinic, îţi oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor tale, sau doreai să primeşti altceva, sau pentru orice alt motiv îţi doreşti banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare îţi vei primi integral banii prin mandat poştal sau transfer bancar. Avem deja peste 4000 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că te putem ajuta şi pe tine!