50% Complet

1. Detalii livrare

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

2. Sumar comandă

Prețul cursului: CARTEA tipărită și CD-ul Diabetul și Insulina + CD Bonusuri 79 lei

Ofertă disponibilă doar astăzi 20 aprilie 2024

*La oricare dintre cele doua variante de preț se mai adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

3. Comandă telefonic

Comandă telefonic de Luni până Vineri între 9:30 – 15:30

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 570

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER

Eforturile întregii echipe DrDiabet.ro fac să ajungă la dvs informaţii cât mai preţioase şi corecte, sub forma de articole sau cărţi. Însă acestea nu doresc să înlocuiască în nici un fel consultarea unui medic specialist. Nu îţi putem garanta vindecarea unei afecţiuni sau obţinerea anumitor rezultate de orice fel. Rezultatele diferă de la o persoană la alta, şi totul depinde numai de tine.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Diabetul și Insulina – Regim Perfect, Remedii Naturiste și Metode Homeopate Demonstrate Clinic, îţi oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor tale, sau doreai să primeşti altceva, sau pentru orice alt motiv îţi doreşti banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare îţi vei primi integral banii prin mandat poştal sau transfer bancar. Avem deja peste 4000 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că te putem ajuta şi pe tine!

În 1955 la vârsta de 15 ani, Mihnea Bădulescu a dezvoltat diabet de tipul 1, şi timp de două decenii a căutat soluţii pentru a stopa efectele diabetului asupra corpului său. În ciuda interesului său pentru a-şi trata diabetul, şi al sfaturilor primite de la foarte mulţi medici, situaţia sănătăţii sale s-a înrăutăţit.

A urmat foarte multe tipuri de tratamente şi își măsura glicemia şi de 5 ori pe zi. Ajunsese să își administreze două injecţii pe zi, iar situţia se înrăutăţea de la an la an.

În mai 1981 sănătatea domnului doctor s-a îmbunătăţit pentru prima data în ultimii 20 de ani. Un bun prieten din copilărie, actualmente diabetolog în Chicago, USA i-a trimis domnului Dr. Bădulescu un program pentru tratarea diabetului compus din regim alimentar, exerciţii fizice uşoare, metode de relaxare prin meditaţie, şi administrarea unor suplimente naturiste care sa includa extracte din anumite plate.

Domnul Dr. Bădulescu a început acest tratament, care este de fapt un stil de viaţă bazat atât pe tratament medicamentos, regim alimentar, dar şi exerciţii fizice şi de relaxare mentală, şi în aprox. un an a obţinut valori normale pentru glicemie, colesterol, şi a redus doza de la doua injecții pe zi, la o injecţie la 2 zile.

Dupa ani de oboseală cronică, dureri articulare, vedere înceţoşată, domnul doctor se simte sănătos şi plin de energie. Colesterolul şi nivelul trigliceridelor sunt în parametri normali, iar complicaţiile avute în tercut nu mai prezintă nici un fel de pericol acum.

În 2005 domnul Dr. Bădulescu a împărtăşit lumii experienţa avută prin intermediul unei cărți şi a dezvăluit toate tratamentele, remediile, si metodele anti-diabet care au funcţionat cu o eficienţă observabilă de la o zi la alta, ajutând până în prezent peste 9000 de pacienţi din România şi Republica Moldova.

În 2014, la onorabila vârstă de 74 de ani, într-un schimb de experienţă cu alţi doctori, domnul Dr. Mihnea Bădulescu lansează prin intermediul siteului DrDiabet.ro, varianta revizuită şi finala a cărţii lansate în 2005, intitulată “Diabetul și Insulina – Regimul Perfect”.

4. Cărți bonus oferite gratuit doar astăzi - 20 aprilie 2024

Comandă astăzi ghidul Diabetul și Insulina – Regimul Perfect, Remedii Naturiste și Metode Homeopate Demonstrate Clinic şi primeşti GRATUIT un CD cu 2 cărţi electronice indispensabile pentru un corp sănătos şi un trai confortabil:

  • CARTEA BONUS #1 – Reţete Culinare Delicioase pentru Diabeticii Gurmanzi: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise pentru diabeticii gurmanzi și pofticioși. Cu ajutorul rețetelor din acest ghid reuşeşti să-ţi reglezi cantitatea de glucoză din sânge și hormonii secretați de pancreas, şi în acelaşi timp să-ți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…
  • CARTEA BONUS #2 – Ce Trebuie să știi despre Legătura Mortală dintre Diabet şi Colesterol: Ştiai că diabetul poate fi eliminat din corp prin metode naturiste, sigure, rapide şi care înlocuiesc complet hormonii secretați de pancreas? Descoperă secretele nespuse ale diabetului şi ce legătura au acestea cu colesterolul…

Disclaimer: Rezultate pot fi diferite în funcție de mai mulți factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul.

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrDiabet.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30