Autorul Dr. Mihnea Bădulescu

În 1955 la vârsta de 15 ani, Mihnea Bădulescu a dezvoltat diabet de tipul 1, şi timp de două decenii a căutat soluţii pentru a stopa efectele diabetului asupra corpului său. În ciuda interesului său pentru a-şi trata diabetul, şi al sfaturilor primite de la foarte mulţi medici, situaţia sănătăţii sale s-a înrăutăţit.

A urmat foarte multe tipuri de tratamente şi își măsura glicemia şi de 5 ori pe zi. Ajunsese să își administreze două injecţii pe zi, iar situţia se înrăutăţea de la an la an.

În mai 1981 sănătatea domnului doctor s-a îmbunătăţit pentru prima data în ultimii 20 de ani. Un bun prieten din copilărie, actualmente diabetolog în Chicago, USA i-a trimis domnului Dr. Bădulescu un program pentru tratarea diabetului compus din regim alimentar, exerciţii fizice uşoare, metode de relaxare prin meditaţie, şi administrarea unor suplimente naturiste care sa includa extracte din anumite plate.coperta-mare

Domnul Dr. Bădulescu a început acest tratament, care este de fapt un stil de viaţă bazat atât pe tratament medicamentos, regim alimentar, dar şi exerciţii fizice şi de relaxare mentală, şi în aprox. un an a obţinut valori normale pentru glicemie, colesterol, şi a redus doza de la doua injecții pe zi, la o injecţie la 2 zile.

Dupa ani de oboseală cronică, dureri articulare, vedere înceţoşată, domnul doctor se simte sănătos şi plin de energie. Colesterolul şi nivelul trigliceridelor sunt în parametri normali, iar complicaţiile avute în tercut nu mai prezintă nici un fel de pericol acum.

În 2005 domnul Dr. Bădulescu a împărtăşit lumii experienţa avută prin intermediul unei cărți şi a dezvăluit toate tratamentele, remediile, si metodele anti-diabet care au funcţionat cu o eficienţă observabilă de la o zi la alta, ajutând până în prezent peste 9000 de pacienţi din România şi Republica Moldova.

În 2014, la onorabila vârstă de 74 de ani, într-un schimb de experienţă cu alţi doctori, domnul Dr. Mihnea Bădulescu lansează prin intermediul siteului DrDiabet.ro, varianta revizuită şi finala a cărţii lansate în 2005, intitulată “Diabetul și Insulina – Regimul Perfect”.

Mai multe detalii despre această carte găsiţi accesând pagina https://drdiabet.ro/

 

AVERTISMENT: Scopul principal al siteului DrDiabet.ro şi al ghidului “Diabetul și Insulina – Regimul Perfect”, este să vă informeze corect asupra diabetului, și să vă ajute la îmbunătățirea stării dvs de sănătate, în același timp nu dorim să înlocuim sfatul unui medic specialist. Pozele au doar scop informativ, domnul Dr. Mihnea Bădulescu nu a dorit să își expună poze sau informații personale.