Despre noi

Suntem o echipa tânără cu membrii ce au vârste cuprinse între 26 și 45 de ani și avem misiunea de a ajuta cât mai mulți români să-și îmbunătățeasca sănătatea prin metode deloc invazive cum ar fi: remedii naturiste, alimentație sănătoasă, suplimente nutritive, sport, meditație s.a.m.d. Ca să reușim acest lucru colaborăm cu cei mai buni medici din România, cu marii producători români de suplimente nutritive și cu specialiști din domenii precum: nutriționism, fitness, arte marțiale, s.a.m.d.

În cazul diabetului trebuie să știți că o dietă sănătoasă și exercițiile fizice regulate pot ajuta la diminuarea efectelor acestuia asupra corpului dvs. și în același timp ajută la menținerea unui nivel optim pentru colesterolul bun. Prin cartea “Diabetul și Insulina – Regimul Perfect” autorul ne recomandă adoptarea unor obiceiuri sănătoase, cum ar fi o dietă echilibrată și exerciții fizice, ce pot ajuta la prevenirea diabetului, sau stoparea efectelor acestuia. Fumatul joacă și el un rol important, sau mai bine spus lipsa lui permite organismului să funcționeze normal și să nu deregleze nivelurile de colesterol. Studiile au arătat clar că fumatul între 16 și 25 de țigări pe zi mărește de trei ori riscul de a dezvolta diabet zaharat tip 2, comparativ cu un nefumător.

Majoritatea persoanelor care suferă de diabet pot preveni sau întârzia, timp de mulți ani, complicațiile care apar cu această boală. Fumatul însă dublează efectele diabetului asupra organismului, afectând arterele și creierul. Fumatul anulează eforturile depuse pentru a evita complicațiile și scurtează anii de viață. Dacă vă îngrijorează că diabetul dvs poate scăpa de sub control sau dacă resimțiți orice fel de simptome care ar putea avea legătură cu efectele diabetului, ne puteți contacta pe office(@)drdiabet.ro, dar nu amânați vizita la medic.

Scopul principal al siteului DrDiabet.ro şi al ghidului “Diabetul și Insulina – Regimul Perfect”, este să vă informeze corect asupra diabetului, și să vă ajute la îmbunătățirea stării dvs de sănătate, în același timp nu dorim să înlocuim sfatul unui medic specialist.

email. office@drdiabet.ro